• Letná škola 5.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 5.deň.

            Aj posledný deň letnej školy bol neobvyklý a pozoruhodný. Navštívila nás pani keramikárka Janka Bayer z Piešťan, aby nás naučila, čo všetko sa dá urobiť z hliny ručne i na hrnčiarskom kruhu. Bol to pre nás všetkých intenzívny zážitok, pretože vďaka jej pomoci sa z nás stali malí umelci. Vytvorili sme krásne hlinené obrázky a misky ozdobené prírodnými motívmi a vyskúšali sme si na hrnčiarskom kruhu vytvarovať malú nádobu. Nebolo to veru také jednoduché, ale nesmierne nás to bavilo a sme radi, že sme mali príležitosť na takúto výnimočnú aktivitu. A aj výsledky našej nápaditej práce nás veru očarili. Úplný záver úspešnej letnej školy sme zakončili malou diskotékou a sladkým melónom. Dostali sme aj diplom za absolvovanie tak skvelej letnej školy v Trebaticiach. Ďakujeme organizátorom a iniciátorom aktivít a celého programu letnej školy, prajeme ešte všetkým deťom a učiteľom krásne, zábavné, znamenité a senzačné prázdniny!

          • Letná škola 4.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 4.deň.

            Dnešné ráno nevyzeralo zo začiatku veľmi lákavo kvôli počasiu. Ale ani tento letný deň nás nesklamal, pretože slniečko predsa len vykuklo a slabý dáždik nás akurát príjemne osviežil. Náš naplánovaný malý výlet do Piešťan do Mestskej knižnice sme teda absolvovali bez problémov. Čakalo nás divadelné predstavenie a prehliadka ilustrácií ku knihe od Kristy Bendovej Bola raz prvá trieda. Bolo to zaujímavé i zábavné. Po opäť chutnom obede sme sa hrali, kreslili a riešili pútavé edukatívne úlohy a hry. A zase sa nám na záver nechcelo ísť domov.

          • Letná škola 3.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 3.deň.

            Aj dnešný deň bol pestrý na aktivity a zábavu. Vôbec sme sa nestihli nudiť. Ráno sme začali hrami o zmysloch na interaktívnej tabuli, spoločenskou hrou "človeče nehnevaj sa" a minisúťažou v rýchlosti ukladania zápaliek do škatuliek. Potom sme si dali pohybovú rozcvičku aerobic s hudbou. Umeleckú stránku sme posilnili výrobou papierových chobotničiek a kresbou áut a robotov. Vedomostná súťaž bola trošku náročnejšia, ale v nej sme si mohli potrénovať matematiku, slovenčinu, prvouku a pamäť. Po výdatnom obede ( vyprážaný syr so zemiakmi a tatarkou) sme už len oddychovali, relaxovali a ukončili deň sladkou zmrzlinkou.

          • Letná škola 2. deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 2. deň .

            Druhý deň letnej školy sa tvorilo ale i športovalo. Deti a aj pani učiteľky využili ihrisko v susedných Krakovanoch. Nechýbalo ani svieže ľadové osvieženie. No a po tejto prechádzke obed v reštaurácii chutil.  

          • Letná škola 1.deň

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Letná škola 1.deň.

            V prvý deň letnej školy si deti vytvorili vlajku a hymnu. Maľovali nielen seba, ale i betónovú plochu na dvore. Dievčatá si mohli dať zapliesť copy no a "pohrali" sa i s ohňom. Uvidíme, čo na ich čaká zajtra. 

          • Tretiaci v akcii

          • Do fotogalérie bol pridaný nový album Tretiaci v akcii.

            Ani pred koncom školského roka sme v 3.triede nezaháľali.Trénovali sme usilovne poskytnutie prvej pomoci a zapojili sme sa do súťaže so ZSE s názvom "Škola poháňaná slnkom". Na potešenie nás všetkých vyhral jeden z nás - Andrii. Konečne prišla výhra, ktorú, si veríme, Andrii s potešením užije.